вторник, април 14, 2015

Стартира новият уебсайт на Българска Протестантска Църква "Нов живот" - Варна

Новият уебсайт на БПЦ "Нов живот" - Варна
Миналата седмица официално стартира новият уебсайт на БПЦ "Нов живот". Уебсайтът впечатлява с опростен, но естетически въздействащ дизайн. В центъра се отваря голям слайдър, на който уебсайтът ви посреща с най-актуалната информация за провеждащи се или предстоящи инициативи. 

Над слайдера можете да се запознаете с изложението на целта на нашата църква: "Ние изграждаме ученици, основаваме църкви и разширяваме Царството." Най-отгоре вляво има връзки с блога на пастора, уебсайта на Free Will Baptist International Mission и уебсайта на БПЦ "Нов живот" - Свищов.

Над слайдера е и основното меню. Там можете да намерите информация за мисията, целта и историята на църквата. Просто идете на менюто "Кои сме ние" и там ще откриете всичко, което ви интересува за църквата. Ще се запознаете с пастора и служителите, и с всички служения които църквата развива в момента. Цялата тази информация е налична и на английски в английската версия на сайта. 


В раздела "Медия" посетителите ще могат да слушат всички проповеди и лекции, проведени в църквата. Предимство е публикуването на текста на проповедите в отделна връзка към блога на пастора. Проповедите ще се актуализират всяка седмица. Освен тях на сайта се качва и информация за предстоящи събития. 


В "Свържете се" можете да намерите контактна информация на пастора и да се ориентирате за местоположението на църквата. 

Ако за пръв път посещавате църковен сайт и не сте били в протестантска църква, връзката "Аз съм нов тук" ще ви запознае с това как протича едно богослужение в БПЦ "Нов живот". 

Помислено е и за хората, които търсят Бога и желаят да научат повече за това как могат да станат християни ("Как да стана християнин"), както и за тези, които желаят да подкрепят с молитва и дарения църквата ("Подкрепа").

Надяваме се, че уебсайтът ще бъде полезен за всеки, който иска да научи повече за това в какво вярват християните и сам да намери отговор на вечните въпроси на живота.