четвъртък, октомври 13, 2011

Какво би казал Исус на...? What Would Jesus Say To ...


Тези дни беше публикувана електронно книгата ми "Какво би казал Исус на..." За сваляне на е-книгата кликнете на заглавието към този постинг. Ако нямате регистрация в МТел, а желаете да получите е-книгата, пишете ми и ще ви я изпратя. Книгата е безплатна!

"Исус Христос е личността, оказала най-голямо влияние върху човешката история. Дори тези, които отричат Божествения му произход признават, че неговите думи и дела нямат аналог в световната култура. Едни от най-великите произведения на литературата, изобразителното изкуство и музиката, както и най-големите постижения на науката са вдъхновени от Неговите думи и живот.

Трифон Трифонов вярва, че Исус е жив и е толкова актуален, колкото и преди 2000 години. Днес той има какво да каже на някои от нашите най-известни съвременници – на Бойко Борисов, на Слави Трифонов, на Лили Иванова и на Христо Стоичков. И не само на тях – той има какво да каже и на теб. Разтвори тази книга и послушай неговите думи."


Just had my first book published online. The title is "What Would Jesus Say To..." Basically, the е-book contains imaginary conversations of Jesus with some famous Bulgarians. It is free of charge. Here is the link:

http://www.mtel.bg/ebook/store/index.php?action=details&bid=486