събота, март 14, 2020

Последни данни за разпространението на коронавируса


The Babylon Bee: Последните данни за разпространението на коронавируса са пристигнали и резултатите са ясни: 100% от земята е все още под Божия контрол.
"Ние анализирахме числата и всички те ни водят към едно единствено заключение, че 100% от човешките същества са все още в любящите ръце на своя Създател", каза говорителят на CDC. "Христос е създал света и държи вселената чрез силата на Своята воля. Всичко се крепи чрез Него."
"Доказателствата на този етап са неопровержими."
Още по-забележително е, че тези данни са много сходни с откритията на изследователи по време на падането на Рим, черната чума, холокоста, испанския грип, свинския грип, пилешкия грип и всеки друг период на изпитание, пред което човечеството е бил изправен.

Без значение каква е била чумата или изпитанието, изследванията винаги сочат към факта, че Бог е суверенен и насочва посоката на историята според Своята воля и за Своя слава.

Открита е взаимозависимост между полагането на вярата на човек в Христос и липсата на тревоги за смъртта от коронавируса или кой да е друг вид смърт, тъй като ние сме предопределени за друг свят.

"Той вижда небесните птици и облича полските лилии, тъй че защо се страхувате?"

"И, сериозно, спрете да изкупувате всичката тоалетна хартия!"

Преведено от: Latest Numbers On Coronavirus: 100% Of World Still Under God's Control© The Babylon Bee